Her er hvad du skal lave i efterårsferien! – Ann Celina
Hvordan er det at være i et langdistance forhold?

Her er hvad du skal lave i efterårsferien!

ba78321136bfb021b3681cfde1907cc8

From pinterest

Hey sweeties,
I dag er ferien officielt skudt i gang og hvis I ligesom jeg selv ikke er en af de heldige der skal ud at rejse, tipper jeg til hvordan ferien alligevel kan blive hyggelig og sjov!
Jeg skulle selv have været i Spanien, men måtte sige fra på grund af mit nye job. Så jeg har skulle sørge for, at min ferie alligevel bliver fyldt med glæde og spas.

  • Halloween i tivoli. Tivoli er proppet med sjove aktiviteter og især nu her i efterårsferien, hvor halloween pynt pryder parkerne.
  • Saml vennerne. Men i stedet for at lave det I plejer at lave, så gør jeres aftale lidt mere speciel. Hold halloween aften spækfyldt med slik, de klammeste gyserfilm og eventuel nogle grimme masker!
  • Gå amok i film. Det kan være en bestemt type filmgenre, som fx disneyfilm (eller halloweenfilm ;)). Jeg selv er i gang med et større disney maraton og vil prøve at se alle de gamle og klassiske disneyfilm her i ferien.
  • Harry Potter festival. Der er både i Odense og Århus Harry Potter tema i efterårsferien, hvor du kan lave din egen tryllestav, møde menneskerne fra HP (not the real fam though), lave drageæg og meget mere!
  • Græskar skæring. Noget af det hyggeligste i efterårsferien er græskar skæring. Jeg har taget det to the next level i år og købt særlige redskaber til at skære græskar, så de bliver lidt mere unikke end de almindelige hårdførte 😉
  • Svampejagt. Hvis der er noget, som kan få mig til at hoppe og danse, så er det når det er tid til årets svampejagt. Jeg synes det er vildt spændende og så er det lige nu sæsonen peaker!
  • Saml julepynt. Jep, jeg kom allerede i stemning for nogle uger siden, men det behøves du ikke! Dog behøves du at tage en tur i skoven nu, hvis du er typen, der elsker at lave juledekorationer fra bunden af. Det er nemlig nu, du kan finde en masse lækkert pynt i skoven.
  • Bagedag. Det kunne godt tyde på, at jeg kører lidt ud i et julespor, men fat mod! Med bagedag mener jeg ikke nødvendigvis småkager og marcipan, men derimod nogle lækre, sunde boller eller en varm og saftig tærte. Saml familien eller nogle venner og gå i sving i køkkenet.

Listen kunne blive ved, men jeg holder nu. Sidste år var jeg i LA i ferien og det var virkelig den bedste halloween oplevelse nogensinde. Jeg var på Haunted Hayride i Griffith Park og man må virkelig sige de gjorde noget ud af det! I år skal jeg selv 6 ud af de 8 ting jeg har nævnt, men håber jeg kan finde tid til at alle ting, da de er et must do for ferien! Skal I selv prøve nogle af ovenstående ting?

xx.. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan er det at være i et langdistance forhold?