Pretty in Pink – Ann Celina
Glutenfri broccolitærte

Pretty in Pink

pinkimg_7956-2
befunky-collage

Jacket: Selcted Femme Pants: Polo Ralph Lauren here Shirt: Polo Ralph Lauren similar here Dress: Zara Shoes: Similar here Socks: Decoy

 

Hey sweeties,

Som jeg skrev her var jeg i onsdags ude og skyde nogle billeder med skønne Katrine og de blev ret fine i kontrast med grafitti væggen. Jeg har været hjemme på weekend, ses med Alex og så arbejdede jeg hele lørdagen, så dagene er fløjet afsted så hurtigt, som de nu plejer. I dag skal jeg hjem og begynde så småt på nogle spændende indlæg og så venter der selvfølgelig en masse læsning, som jeg let og elegant har sprunget henover her i weekenden, ups. Næste uge tager jeg til København og jeg glæder mig virkelig meget til at se Alex’s lejlighed (har ikke besøgt ham endnu!) og få trænet en masse i Studios. Følg med, der kommer til at ske en masse herlige ting <3

xx.. (og god søndag!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri broccolitærte