Sunde pizzasnegle med spinat – Ann Celina
Visions of Love

Sunde pizzasnegle med spinat

img_4264img_4260img_4237

Hey guys,

I dag kan I finde opskriften på disse lækre pizzasnegle med spinat. De er virkelig nemme at lave og så smager de lige så godt når de er et par dage gamle, som når de er nybagte!

Servering: cirka 30 pizzasnegle

Ingredienser dej:
25 g gær
200g spinat (frossen)
1 æg
2,5 dl lunken vand
1 tsk brun farin
400 g rugmel
200 g hvedemel

Ingredienser fyld:
175 g skinkestrimler og tern
280g tomatpure (2 dåser)
150 g ost (13%)
Fremgangsmåde:
1. Opløs gæren i vandet i en stor skål 2. Tø spinaten op 3. Tilsæt æg, spinat og farin i skålen 4. Bland rugmel og hvedemel og rør det i skålen lidt efter lidt 5. Lad dejen hæve i ca. 30 minutter et lunt sted med et viskestykke over sig 6. Tænd ovnen på 180 grader  7. Rør tomatpure, skinke og ost sammen 8. Når dejen har hævet den givne tid, æltes den igen og rulles ud i en lang rektangel (jo længere og smallere, des mindre men flere snegle og omvendt) 8. Fordel fyldet på dejen 9. Rul dejen og fyldet sammen som en roulade og skær i passende stykker 10. Fordel sneglende på bageplader og bag dem i ovnen i cirka tyve minutter.
Voila, nu har du et bjerg af lækre og sunde pizzasnegle. Det føltes altså bare lidt bedre at spise en enkelt eller to til middag, når man tænker på det der er i. I kan finde opskrift på sunde pastinak- og gulerodspølsehorn lige her og smid endelig en kommentar, hvis I prøver sneglene (I ved simpelthen ikke hvad I går glip af!)
xx.. <3
img_4263

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Visions of Love