Wednesday’s whim: Bibbidi-bobbidi-bob-on-top – Ann Celina
Visions of Love

Wednesday’s whim: Bibbidi-bobbidi-bob-on-top

HATS

1 HERE 2 HERE 3 HERE 4 HERE 5 HERE 6 HERE 7 HERE 8 HERE 9 HERE 10 HERE 11 HERE 12 HERE 13 HERE 14 HERE 15 HERE 16 HERE

Okay, jeg har set alt for meget Disney her på det seneste, så beklager overskriften. Som I læste i dette indlæg,  fortalte jeg, at jeg ville gense alle disneyfilm, og det skal lige siges, at der er rigtig mange, hvis også man skal se de forskellige sequels med. I går så jeg fx Aladdin 2 og 3 og de var overraskende gode! Normalt kan fortsættelser på disneyfilm godt miste trylleriet lidt (tag for eksempel Pocahontas! Why did they ruin John Smith? :/ ), men i hvert fald synes jeg, de to ekstra Aladdin film er gode, ISÆR & the King of Thieves.

Men det var et totalt sidespring fra dagens blogindlæg. Jeg har endelig fået lavet endnu en WW, (jeg løber tør for idéer, så endelig byd ind med forslag tak!) og i dag er der fokus på hovedbeklædning. Dét jeg elsker ved efteråret er støvler, uldne frakker og ACCESSORIES! Handsker, halstørklæder og hatte er simpelthen for lækkert og de fås i SÅ mange forskellige farver og typer. Fokus er som I kan se dog kun på hatte og huer, som er relevante i denne tid. Der er kommet rigtig mange retro hatte på modemarkedet, så du kan godt skifte sidste års beanie ud med baretten, bumper hatten eller en baker boy! Mine favoritter er klart BB og den franske baret, de er bare så fine. Et eksempel på en fin baret kunne være denne her, hvor en BB kunne være denne.

Har du en yndlings eller måske har du allerede bestilt en af dem hjem fra collagen?

xx.. <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Visions of Love