Wednesday’s whim: Halloween edition – Ann Celina
Vil du være del af en Røgfri fremtid?...

Wednesday’s whim: Halloween edition

Halloween Costumes
Bloody Blames: Necklace HERE Dress HERE Knee socks HERE / Web Wisdom: Tights HERE Dress HERE Hairband HERE / Devil Dreams: Co-ord HERE Accessories HERE / Skeleton Scream: Bodysuit HERE Leggings HERE Earrings HERE

BOO guys!
Der er et stykke tid til Halloween, men hvis I skal til Halloween fest, vil datoen højst sandsynligt ligge på næste fredag, nemlig fredag d. 13. uuuUUHhuuUU.
Derfor synes jeg det ville være fedt med en WW, der er inspireret af dette og da jeg selv skal finde et outfit, ville en collage som denne have været en kæmpe hjælp – så det håber jeg den er for jer!
Der er fire outfits og alle tingene er fra boohoo, da de har en fantastisk Halloween kategori. Asos har også en kategori, men deres items er mere præget af tøj man også kan bruge til hverdag.
Jeg har ikke selv besluttet hvad jeg skal være klædt ud som endnu, så hvis I har nogle last minute ideer så smid dem endelig i kommentaren! Og måske I har et favorit outfit? Lad mig høre!
Happy Halloween <3
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du være del af en Røgfri fremtid?...