Lately I’ve been… – Ann Celina
Sunde pizzasnegle med spinat

Lately I’ve been…

thumbnail_image1Hey guys,

det er nu en hel uge siden I sidst har hørt fra mig her på bloggen og der har bare været fart på siden da. Jeg har nemlig haft gang i en del projekter, så læs med videre, hvor jeg fortæller hvad jeg har lavet på det seneste…

Været ovre og besøge Alex i København. Det har jeg været en del i oktober, men sidste weekend var bare helt speciel, for ingen af os havde store planer, så vi havde hele weekenden sammen og nød bare at have hinandens opmærksomhed 100%.

Kommet godt ind i mit nye arbejde. Efter jeg er flyttet til Århus, har jeg måtte finde nyt job, for der skal tjenes lidt ind til mit forbrug (og husleje!) ;D Og jeg har været så heldig at få arbejde i Monki, og har været der et par gange nu. Mine kollegaer er SÅ søde, så det kunne ikke være bedre!

… Indspillet kortfilm i Viborg i forbindelse med Mediskolerne Viborg. Det er laaang tid siden jeg har været med i en kortfilm, hvor fokus og arbejdet ligesom er på mine skuldre især, så det var skønt endelig at finde en rolle, der passede mig og et filmhold der syntes det samme! Jeg brugte tirsdag, onsdag og torsdag på indspilningerne og var hjemme og færdig kl 4 torsdag nat. Det var tre intense, men fantastiske dage, så jeg glæder mig meget til at se resultatet.

… Taget til casting i Kolding i forbindelse med Koldinghus. Jeg vil ikke skrive alt for meget om det endnu, da jeg som sagt ikke ved, om jeg egentlig er valgt ud af de mange, der var til casting. Men jeg føler at castingen gik godt, til trods for hvor nervøs jeg egentlig var! Det vigtige (som jeg også fandt ud af på dagen) er dog at acceptere, at det er okay at være nervøs og så bare omfavne det i stedet for. Og jeg tror bestemt, at det var den spænding og knude jeg havde i maven, der gjorde min improvisering til castingen ekstra stærk og brydende. I hvert fald føler jeg ikke, jeg kunne have gjort noget anderledes, så nu må jeg blot krydse fingre!

… Overvejet at tage til casting i Horsens i forbindelse med Hairspray. Nu hvor vi er i skuespil-boldgaden, kan jeg lige så godt afsløre nogle tanker, jeg har gået med de sidste par dage. Jeg har nemlig overvejet at tage til casting på Hairspray i Horsens. Problemet er bare, at jeg ALDRIG har sunget før (det er en musical). Jo da, jeg sang en del da jeg var yngre faktisk. Både til en 50 års fødselsdag og til et bryllup, men det er altså virkelig mange år siden. Og eftersom det ligesom er en musical kræver det ret meget at man skal kunne synge, så det er egentlig det eneste der holder mig tilbage. Måske jeg skal prøve alligevel? Who knows…

… Blevet moderedaktør på et magasin. Nemlig online magasinet Aniston. Det er ikke ligefrem fordi jeg svømmer i tid til at skrive artikler, men det var simpelthen en mulighed, jeg synes kunne være utrolig sjov at prøve af og så vil jeg ‘kun’ udgive enkelte artikler om måneden, så det er ikke fordi, det kommer til at påvirke mit blogskriveri på nogen måde! Jeg glæder mig til at starte og udgiver første artikel i morgen regner jeg med. Så følg endelig med, hvis I har lyst til en lidt anderledes og mere (til tider) objektiv skrivestil.

… Meldt mig ind i Fitness World. Uh, jeg er ellers ikke til sådan nogle store proppede træningscentre, men eftersom jeg er blevet en kylling og synes det er for koldt at løbe udenfor, passede det med, at jeg kunne melde mig ind i det nye center, 5 minutter fra mig af. Så kan jeg også vedligeholde mit yoga og træne op igen!

… Skudt julen i gang. Ja okay, mere eller mindre. Jeg er i hvert fald begyndt at høre julemusik og så den første julefilm i går, så man kan godt sige, at jeg er ved at være i god julestemning (psst, har jeg faktisk været siden start oktober :D). Det eneste sørgmodige er, at jeg først kommer hjem i slutningen af november og henter julepynt, ergo kommer julepynten først op til december 🙁 I tænker nok, at det er vildt underligt, at jeg er i så tidlig (og ekstrem) julestemning, men der er en god grund; sidste år var jeg nemlig i Thailand og der er traditionen ikke lige så, plus nogle i familien lå syge, så det var ikke helt samme følelse. Så dét at kunne danse rundt om et juletræ i år, have dansk julemad og fryse en lille smule når julemanden åbner døren (JA, han kommer stadig!) glæder jeg mig altså bare rigtig meget til!

Håber I får en skøn dag,

xx.. <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde pizzasnegle med spinat