Laundry sundays – Ann Celina
It's a perfect day for a perfect smile

Laundry sundays

laundry

Hey guys,
Lige en kort update fra mig, på sådan en ellers fantastisk søndag. Trods kulden har vejret i Å været skønt med fuld sol lige indtil skrivende stund. Jeg har haft en dejlig weekend med Alex, hvor vi havde hele tre dage i hinandens selskab. Og det bedste af det hele var, at vi ikke skulle stresse rundt til forskellige ting og arrangementer. Vi var både i byen og slentre, men ellers stod den på ren og skær hygge på sofaen. Dagen i dag har været i rengøringens navn. Jeg har i alt kørt 4 vaske igennem med sengetøj, håndklæder mm og gjort hele hytten ren. Desuden har jeg haft en del opgaver med bloggen, træning, Aniston og uni, som jeg langt fra er færdig med endnu! Men dagen er stadig lang og jeg håber, at kunne få krydset nogle flere punkter af på listen. I næste uge skal jeg hjem på besøg, hvor jeg endelig får stillet mine jule’sult’ med al den pynt og dekoration I kan forestille jer.

Jeg håber I har haft en lige så skøn og produktiv søndag, som mig <3

xx…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's a perfect day for a perfect smile