Wednesday’s whim: bling bling brillianter – Ann Celina
Sunde pizzasnegle med spinat

Wednesday’s whim: bling bling brillianter

Bling bling brillianter
1 HERE 2 HERE 3 HERE 4 HERE 5 HERE 6 HERE 7 HERE 8 HERE 9 HERE 10 HERE 11 HERE 12 HERE 13 HERE
Hey guys!
I dag er totalt glitter og bling bling! Det er mit mood pt og hvis jeg kunne ville jeg gå i det fra top til tå! Desværre ejer jeg bare ikke så meget (100% fejl fra min side), så har overvejet at anskaffe mig lidt mere og eventuelt noget af det fra collagen. Det er desuden mega hip med glimmerstøvler her til efteråret og jeg synes også det er ret cool, men må være ærlig og sige jeg ikke har fundet nogle endnu jeg kan gå all in med. Måske I har? Og hvad synes I i det hele taget om glimmer? Let me know!
Xx <3
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde pizzasnegle med spinat