Wednesday’s whim: Julefrokost – Ann Celina
Laundry sundays

Wednesday’s whim: Julefrokost

Julefrokost mini
DRESSES: 1 HERE 2 HERE 3 HERE 4 HERE // SHOES: 1 HERE 2 HERE 3 HERE 4 HERE
Julefrokost midi
DRESSES: 1 HERE 2 HERE 3 HERE 4 HERE // SHOES: 1 HERE 2 HERE 3 HERE 4 HERE
Julefrokost maxi
DRESSES: 1 HERE 2 HERE 3 HERE 4 HERE // SHOES: 1 HERE 2 HERE 3 HERE 4 HERE
Hey sweeties,
Julefrokosterne er lige på trapperne, hvis ikke de allerede er begyndt? Derfor synes jeg, det var på tide at lave en stor guide til hvad man dog skal tage på, for der er virkelig forskellige standarder til julefrokoster (i hvert fald dem jeg skal til!), og af den grund har jeg lavet tre forskellige collager på nogle smukke bud. Al tøjet er jo nok ret så festligt, men længde på ens outfit er også med til at enten signalere ‘keep it low’ eller ‘shine through’. Jeg skal selv både til lidt finere julefrokoster, hvor man godt må dresse lidt op, og så skal jeg til en julefrokost, hvor temaet er julesweatere. Så der er vidt forskellige temaer, men her er nogle bud til de lidt finere af slagsen, uden det nødvendigvis bliver for meget (that’s really up to you!).
Mit yndlings fra collage mini må være denne her kjole og de giftige sko her. Der er lidt Taylor Swift over kjolen, og så er jeg bare mega fan af rød, så derfor skoene. Mit yndlings fra collage midi er klart denne kjole og de matchende sko. Jeg ELSKER mixet mellem kjole og suit og som I ved, kan jeg ikke stå for sko med lidt farve på 😀 Til sidst er mit yndlings fra collage maxi denne smukke sag og som I nok kan gætte disse sko!
Hvis I kunne tænke jer en lidt mere casual julefrokost collage, så sig endelig til, så kan jeg lave et alternativ til disse tre. Jeg tror næsten selv, jeg bliver nødt til at klikke ‘suitkjolen’ hjem, har du et sæt du også bare må eje? Let me know <3
BLACK FRIDAY: PSSST, på fredag er det Black friday og derfor har jeg lavet et helt specielt indlæg, hvor jeg samler alle de koder eller tips til forskellige hjemmesider, som jeg finder interessante! Så hold øje med bloggen fra torsdag til fredag, for kl 00:00 den 24. deler jeg indlægget og her finder I en masse gode koder og sider med tilbud.
xx..
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laundry sundays