3. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY – CELINAS ADVENTSKALENDER 2017 – Ann Celina
2. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY - CELINAS ADVENTSKALENDER 2017

3. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY – CELINAS ADVENTSKALENDER 2017

Gaverne er sponsoreret og i samarbejde med Dahl PR og ZENZ Copenhagen

img_5261-2

Hey sweeties,

Glædelig 3. advent! I dag er i sand en fantastisk dag, for jeg afleverer min eksamensopgave, som jeg har arbejdet på, sammen med min studiegruppe, de sidste to måneder. Jeg kan ENDELIG se alle de julefilm jeg vil uden at skulle tænke over eksaminer. Og dog. Jeg skal allerede op d. 4. januar i Economics, meen jeg får læsningen presset ind og glemmer ej julehyggen nu. På tirsdag drager jeg mod Fyn, hjem. Det bliver så skønt at koble af, men det var slet ikke det vi skulle snakke om nu! I videoen i dag trækker jeg hele tre vindere. Se med hvorfor og om du er en af de heldige 😉 (btw hvis du er så husk at skrive til mig inden næste søndag). I kan hermed også deltage i denne søndags giveaway, se hvad og hvordan i videoen herunder. Good luck!

xx.. <3

12 kommentarer

 • Laura W

  En lille kommentar for hyggens skyld 😉❤️ Og så vil jeg selvfølgelig gerne deltage i din giveaway, fordi jeg godt kunne tænke mig at forære produkterne til min søster, som arbejder ekstra hårdt i de her dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Nøj en lækker giveaway!😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Georgina S.

  Det kunne mit vintertørre hår ihvertfald trænge til <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K.

  Sikke mange lækre ting 😍 Det kunne da være skønt at vinde!
  Rigtig god jul til dig 💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias B

  Jeg vil rigtig gerne vinde, så jeg kan forkæle min søde kæreste med disse lækre produkter! 😁👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg er helt sikkert med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Rigtig glædelig jul, jeg vil super gerne deltage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil rigtig gerne vinde de her lækre styling produkter! Går og drømmer om mere fyldigt hår da mit er meget tungt og fladt, så jeg vil rigtig gerne prøve dem Her. Jeg glæder mig til du trækker lod, det er altid spændende!! 🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sevval

  Det kunne da være lækkert med produkter til håret😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Marie

  Vil rigtig gerne deltage! God jul C 🎄😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie nordholm

  Rigtig god jul og godt nytår !!💕💕

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY - CELINAS ADVENTSKALENDER 2017