VINDER AF 4. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY OG NYTÅRSSNAK – Ann Celina
4. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY – CELINAS ADVENTSKALENDER 2017

VINDER AF 4. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY OG NYTÅRSSNAK

Hey sweeties,

hermed er vinderen af sidste giveaway fundet. Tusind tak til alle der deltog! Jeg ville ønske I alle kunne have vundet, men bliv endelig ved med at deltage, en dag bliver det jer! <3 Jeg har brugt hele dage på at læse op til økonomi eksamen og jeg synes faktisk det er ret sjovt, men virkelig også svært.. I morgen skal jeg på arbejde og derefter spise lidt lækkert og drikke nogle drinks med Katrine på Tapashi.

Jeg laver en lille ‘gør-jer-klar-med-mig’ video nytårsdag, da jeg har fået en forespørgsel om dette og tænker det faktisk kunne være vildt hyggeligt, at gøre mig klar med jer, men også gøre lejligheden klar og forberede til mine gæster kommer. Dog bliver videoen ikke high edited eller med fancy videoeffekter, da jeg ved hvor travlt jeg får på selve dagen 😀

Se videoen nedenunder for at finde ud af hvem der vandt Jane Kønig øreringene og se nogle af de ting jeg har købt til nytårsaften.

xx.. <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY – CELINAS ADVENTSKALENDER 2017