Exploring Aros in my Hilfiger’s – Ann Celina
NYE 17/18

Exploring Aros in my Hilfiger’s

Støvler sponsoreret af Footway, & reklame for Aros

p1075511 p1075541p1075523p1075530

Shirt: Forever 21 Pants: Bershka Tights: Monki here Shoes: Tommy Hilfiger here

Hey guys,

Jeg har tilbragt hele formiddagen på Aros sammen med Katrine og det var aller første gang jeg besøgte Aros! What?! Ingen regnbuefarvede billeder før nu? Yup, det er nemlig rigtigt. Men jeg må sige at være positivt overrasket. Som I ved er jeg ret vild med lidt alternativ og skør kunst, og Aros fik mig virkelig til at tænke tilbage på The Broad i LA, hvilket er super godt, da TB var en smuk, kunstnerisk oplevelse! Jeg har ikke ville afsløre særlig mange af kunstværkerne på Aros i dette indlæg, både fordi indlægget primært omhandler mit outfit, men også fordi jeg tænker at præsentere ét kunstværk ad gangen i nogle kommende indlæg og tilslutte hvert værk et tema, som vil omhandle og brygge videre på tanker jeg får via værket og så kører det hele ellers bare derud af. Det tror jeg også er en bedre måde at præsentere Aros på, så det ikke bare er en masse flotte billeder, men med en masse dødkedelige facts om kunstneren.

Mit outfit passede perfekt til væggen her, da det var super enkelt med sort og rødt. Jeg ville egentlig først have vist jer de lækre støvler fra Footway, når jeg tager på skiferie, men kunne ikke vente så længe, hehe. Derfor får I allerede en beskrivelse af dem nu. Jeg modtog de fedeste støvler fra Tommy Hilfiger lidt efter jul og selvom det er halv gummistøvle, har jeg trasket rundt i dem i tørvejr også, haha. Den nederste del af støvlen er nemlig vandtæt, hvor den øverste del er ruskind. Indeni har de det lækreste bløde for, som gør dem godt varme her til de kolde tider. Det er faktisk mine første gummistøvler og jeg er vild med, at de ikke er 100% gummistøvle, men at de også har et pænt design. Derfor kan jeg ikke andet end at tage dem med på skiferien her om små tre uger, så jeg også kan holde varmen, når jeg ikke er på pisterne. Og når vi snakker om skiferie, skal jeg faktisk have købt mig et par nye ski, så hvis I kender nogle gode steder jeg kan finde det, så lad mig endelig høre!

Fortsat god søndag <3

xx..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE 17/18