NYE 17/18 – Ann Celina
VINDER AF 4. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY OG NYTÅRSSNAK

NYE 17/18


img_5393-2
img_5438img_5309 img_5348 img_5319img_5337
Hey sweeties,

så fik jeg endelig i mine små eksamenslæsningspauser mixet videoen fra NYE, og forberedelserne op til, sammen til jer. Aftenen gik simpelthen så stærkt og var første nytårsaften, hvor jeg hostede i lejligheden. Det hele forløb så smukt og skønt uden komplikationer (bortset fra det lidt mislykkede dessert attempt), men det kan I se meget mere om i videoen. Maden stod på sushi fra Tapashi og jeg vil lige påpege, at selvom det var i samarbejde med Tapashi, fik jeg det ikke uden betaling, så ingen går rundt og tror det. Jeg håber I alle kom rigtig godt ind i det nye år, nu vil jeg vende tilbage til eksamen, som er i morgen! Jeg er skide nervøs, men glæder mig også lidt til at se, hvor meget jeg har let ved og hvor meget jeg har knap så let ved. Jeg har jo altid elsket matematik, men der er desværre ikke helt så mange udregninger i økonomi, haha.

xx.. <3

 

2 kommentarer

  • Gitte

    Hej Celina sikke et flot arrangement du fik sammensat til nytår du har flair for at holde parties

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDER AF 4. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY OG NYTÅRSSNAK