REN LUFT – Ann Celina
Exploring Aros in my Hilfiger's

REN LUFT

p1075566

Hey guys,

Jeg er her altså stadig, selvom det ikke har virket sådan de sidste to uger.. Men jeg har simpelthen haft så dum en eksamen, hvor man kan blive ved med at læse op indtil selve dagen, så jeg har aldrig rigtig følt det var okay at tage en pause fra læsningen og øvningen, for eksamen var en mundtlig uden hjælpemidler, så skulle pretty much memorere alle 20 teorier, for at gå op og trække en enkelt. Jeg synes faktisk det er en total latterlig fremgangsmåde, da det aldrig ville være en procedure når man kommer ud på markedet, men det var første og sidste gang vi skulle have sådan en eksamen og det gik da også. Jeg har faktisk aldrig været så lettet efter en eksamen før, for nu sidder jeg her og kan puste alt luft ud og rent faktisk tage mig tid til nogle projekter og opgaver uden at have en konstant reminder om, at jeg altså burde læse op på den 17. teori for 5. gang. Jeg er kort hjemme på Fyn, 1 for at finde nogle gode ski til skiferien (I kan læse mere om mit valg og sted senere) og 2 for at slappe af og mødes med Alex inden han også tager afsted på ski med sit universitet. Sidst vi sås var juleaften, så jeg har glædet mig som et lille barn til at se ham igen. Det er godt nok hårdt at være adskilt så lang tid af gangen, men hvor er det fantastisk når vi så ses <3

På fredag tager jeg til Avoriaz og selvom der er 20 timers vej, kan jeg ikke vente med at hoppe ind i bussen sammen med de andre studerende og få en uge sjov i de franske alper. Jeg ELSKER at stå på ski i Frankrig,  og generelt bare være i landet, til trods for de så tårnhøje priser (især i alperne!!). Desuden skal jeg planlægge ferie til påsken, hvor destinationen forhåbentligt bliver et varmt sted i staterne, we’ll see tomorrow 😉

Jeg håber I har det godt og tak for at hænge på, selv i de lidt stille stunder..

xx. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Exploring Aros in my Hilfiger's