Min skiferie i de franske og schweiziske alper – Ann Celina
REN LUFT

Min skiferie i de franske og schweiziske alper

p1290087p1290100p1290037-2p1290046p1290104-2

Hey guys,

Jeg er i forgårs hjemvendt fra skiferien og tænkte jeg (allerede) ville dele nogle billeder fra turen. Vi kom hjem ved 6 tiden og så tog jeg hjem til Fyn ved 10 tiden for at hente bilen, da jeg skal frem og tilbage til Kolding de næste to uger. Turen gik til Avoriaz, som I ved og det var også der jeg var sidste skiferie. Dog gjorde det ikke noget, at det var samme destination, da det var to år siden og jeg fik heller ikke stået i Schweiz forrige år, som jeg fik gjort i år. Pisterne var virkelig gode rigtig mange steder og hvis man rammer de rigtige tidspunkter i de forskellige områder, kan man undgå en masse mennesker. Nu var jeg selvfølgelig også afsted uden for vinterferien for både franskmændene og danskerne, så det var super lækkert!
Det var så skønt at få et afbræk fra hverdagen en uges tid og komme op i alperne og få frisk vind blæst i hovedet og mærke solens varme stråler bryde det ellers kolde ansigt. Jeg har, som I nok har læst på instagram, købt mig et par nye ski og det fik jeg gjort i samarbejde med Surf og Ski Odense. De de har så fantastisk en service, så jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har tjekket en del forretninger ud i tidens løb og har faktisk kun handlet ét andet sted (I Tyskland) når det kommer til skiudstyr, så take my word, når jeg siger de er det bedste jeg har erfaret.

Turen foregik med Écart og selve ideen om, at en masse unge, der har noget til fælles, tager ét sted hen og står på ski i en uge for en god pris, kan vi alle jo være med på. Og det er hvad Écart sørger for. Dog synes jeg, der er rigtig meget fokus på druk og arrangementer, der indeholder alkohol, hvilket også er rigtig sjovt en enkelt gang eller to, men når programmet ligefrem står på det hver dag, synes jeg det bliver lige lovligt for meget. Det er klart hyggeligt med afterski, og jeg ved man kan vælge ikke at drikke, men hvis der så også bare var nogle arrangementer uden mulighed for at drikke, ville det være for fedt. Vi er trods alt taget afsted for at stå på ski (nu snakker jeg i hvert fald på mine egne vegne, haha). Når det så er sagt har jeg rejst med dem tre gange nu og kommer formentlig til det igen, for det er et fint arrangement til en overskuelig sum!

Som nævnt tidligere er jeg vild med Frankrig som land og deres pister er også helt fede. Næste år vil jeg dog virkelig gerne et helt andet sted hen end Frankrig, som jeg har været de sidste tre gange. Jeg tror også jeg skal afsted af to omgange, for i år kan jeg mærke jeg slet ikke den der følelse af at, ‘nu kan det også være nok for i år’ og snildt kunne tage afsted i næste ugen. Så hvis der er nogle, der har nogle skønne skisportsteder, så smid endelig en kommentar allerede nu, jeg er netop begyndt på listen over steder jeg gerne vil besøge (Blandt andet Lapland, det er for smukt!).

Er der nogle af jer, der har været på skiferie endnu, eller skal det?

xx.. <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REN LUFT