AVORIAZ – VLOG – Ann Celina
Had er det nye sort!

AVORIAZ – VLOG

screen-shot-2018-02-28-at-17-34-16Bonjour mes amis !

Tilbage i slut januar var jeg i Avoriaz i Frankrig på skiferie sammen med min skønne veninde Jasmin. I har allerede set nogle billeder derfra her og på min instagram, men nu har jeg endelig videoen klar til at vise jer! Jeg synes resultatet er blevet mega fedt og jeg skal seriøst selv have anskaffet mig en drone, som Jasmins. Det giver bare nogle fantastiske skud og øger lige videokvaliteten med det ekstra 😉

I dag skal jeg til Kendrick Lamar koncert og jeg glæder mig helt vildt! Men det vil jeg ikke snakke mere om i dette indlæg. Nyd videoen og kom endelig med kommentarer, det er så hyggeligt.

xx… <3

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Had er det nye sort!