Behind the scenes: Mit ‘nye’ hår – Ann Celina
Personal update

Behind the scenes: Mit ‘nye’ hår

I samarbejde med Perfect Hunter.

hair

Før / Efter

Hey sweeties,

Som I kan se på billedet har jeg fået ny hårfarve. I dag er jeg i København for at ses med nogle dejlige venner og selvfølgelig se my love inden jeg I MORGEN rejser til Florida sammen med to veninder!! (dette skrev jeg i fredags, og har slet ikke fået delt indlægget pga flyturen, manglende wifi… Listen med dårlige undskyldninger fortsætter.. :D) Det hele kører bare for tiden og jeg er så glad! Men for at vende tilbage til dagens topic og lidt sjove minder bag: Mit ‘nye’ hår.

Grunden til, at jeg har sat ordet nyt i kolonstegn, er fordi, det faktisk ikke er nogen kæmpe transformation, udover farven. Jeg var i mandags henne ved Pernille for at få fikset mit hår. Hun klippede mine spidser (hun bruger den mest fantastiske teknik, så man ikke nødvendigvis skal klippe 10 cm af sit dyrebare hår af, for at få det sundt igen), og efter det skulle vi finde en farve. Vi blev hurtigt enige om, at jeg godt kunne få en mørkebrun farve i, i og med min bundfarve er mørk i sig selv. Så jeg fik en ret så mørk farve, og jeg blev faktisk noget overrasket til at starte med, da jeg så mig selv.

Det var jo nærmest sort!! Jeg tænkte straks, at jeg sikkert ville ligne en fra luksusfælden, der farver sit eget hår hjemme i håndvasken, med den grimmeste kulsorte farve (no judging til dem der rent faktisk kan få hjemmefarvning flot, but you get me). Ej okay, så meget var jeg ikke i chok, men det var noget af en forandring for mig, nu hvor jeg egentlig bare har ladet mit hår blive afbleget af solen de sidste to år (og fik balyage til vinter).

Men det sjove er, at sidste gang jeg fik farvet mit hår tilbage til den mere mørke tone, var også da jeg skulle til USA, dengang LA, det kan i blandt andet se her. Dog var farven lidt lysere dengang. Men Pernille forklarede, at denne mørkere farve hurtigt vil slides og blive lysere, nu hvor jeg er i solen hele dagen. Så jeg er spændt på at se, hvordan den udvikler sig og håber på det bedste! Samtidig hjælper det nok også jeg får lidt tan, så min vinterblege hud ikke står i så stærk kontrast til mit hår. Det kan man nemlig ikke se på billedet ovenover!

xx.. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personal update