Personal update – Ann Celina
AVORIAZ - VLOG

Personal update

dsc_0021

Billede taget af Amalie fra www.amaliefriis.dk

Hey guys,

Det er noget tid siden jeg lavede afstemningen på min instagram, men en del svarede også, at de gerne ville have en personlig update, and what you wish is my command!

Dagene går så hurtigt og lige pludselig er halvdelen af 2. semester gået – og jeg har stadig to bøger, jeg ikke har læst i. Det er så vildt, hvordan jeg gik fra sidste år at læse til hver eneste forelæsning, til nu blot at tage noter. Dog føler jeg også, at alt det forelæserne siger i undervisningen, er hvad der står i bogen (i hvert fald den ene gang jeg nåede at læse før timen), så hvis man “bare” følger godt med og tager noter, synes jeg egentlig det kører fint nok. Det er klart, at jeg skal læse op på en del teori inden eksaminerne, der har bare aldrig været et tidspunkt, hvor jeg føler, jeg har tid nok til at fordybe mig ordentlig og starte fra scratch. Heldigvis skal jeg snart på ferie, så der tænker jeg at tage hul på et af fagene og få læst alt jeg mangler, derefter videre til næste osv, pyha.

Og grunden til jeg ikke får læst, er nok fordi jeg drøner frem og tilbage fra Jylland til København, København til Fyn og så videre. Men jeg elsker det, og jeg elsker at besøge min familie og Alex, så der er ikke så meget andet for. Og eftersom jeg er startet på min skuespil uddannelse (som I kan læse lidt om her), fylder det også en del tid i min hverdag. Men jeg tror et eller andet sted, at jeg ikke ville kunne leve i en ikke-stresset tilstand. Når jeg ikke har noget at lave begynder mine tanker at flyve rundt om ting jeg helt sikkert har glemt, eller også lægger der sig en sky af dårlig samvittighed over mig, for hvorfor slapper jeg af, når jeg er så langt bagud med alt muligt andet? Men det hele er balance ting, for jeg slapper skam også af. Og prøver at nyde det. Men samvittigheden slipper jeg nok aldrig helt af med, men prøver derimod at vende den om og se hvad jeg så rent faktisk har nået og om det vejer op. Det er nok derfor, jeg er så vild med at lave lister, så jeg kan holde styr på, hvad jeg mangler at ordne, men også så jeg kan se, hvad jeg HAR ordnet! Er der nogle der har det på samme måde?

Det var lige en kort update, hvis der er mere specifikke ting I vil høre om eller have et synspunkt på, så skriv det endelig i kommentarfeltet!

xx.. <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AVORIAZ - VLOG