Sådan vedligeholder du din glød og tan efter ferie! – Ann Celina
Behind the scenes: Mit 'nye' hår

Sådan vedligeholder du din glød og tan efter ferie!

Spraytan produkt foræret af Spraytan.dk

p3280124

Selvbruner: Mørk skum here

Vil du gerne vedligeholde og forlænge din tan efter en ferie?

Ja! Selvfølgelig vil du det!

Så her kommer jeg med nogle tips og tricks til, hvordan du kan forlænge din brune kulør og flotte glød. De er selvfølgelig ren og skær lavet ud fra erfaring, jeg har ingen uddannelse inden for faget, så de kommer lige fra hjertet.

1. Fugtighed:

Den største fejl man kan begå, når man kommer hjem fra ferie, er at stoppe med at pleje huden med for eksempel fugtighedscreme. Tit (jeg taler i hvert fald på mine egne vegne) glemmer man nemlig alt om sin hud, når turen vender mod Danmark muligvis fordi, at vejret størstedelen af tiden i Danmark ikke er særlig godt. Derfor gemmer vi vores krop væk i tykke klæder, og glemmer alt om at fugte huden. Det er simpelthen mistake no. 1! Når man er på ferie smøres huden med både solcreme og aftersun dagligt. Når du så pludselig stopper med at bruge de produkter herhjemme, kan du godt regne ud, at det er noget af en omvæltning for huden. Så husk at smøre dig ind dagligt med en fugtighedscreme, så huden forbliver blød og ikke tør, hvorfor den begynder at skalle og falde af.

2. Lad huden ånde: 

Som jeg nævnte ovenover, er det også vigtigt ikke at pakke kroppen totalt ind. Det er dog umuligt at lade være, hvis du er bosat i Danmark, men et tip kunne være at hoppe ud af de alt for mange klæder (for eksempel tage sokker af), når du kommer hjem og lade huden ånde. Jo løsere tøj, jo mere plads og ‘luft’ får huden desuden også. Du kan nok godt selv regne ud, at utrolig stramme jeans gnider mod huden, og hvis du i forvejen ikke er helt så god til at huske tip 1, vil bukserne bare medvirke til at den flotte hud tørrer ud og langsomt falder af.

3. Kolde, korte bade: 

Der er egentlig ikke brug for så meget uddybning her. Jo længere, varme bade du tager, des mere bliver huden ‘opløst’ og har nemmere ved at falde af. Så cut it short og hold temperaturen nede 😉

4. Optimer farven: 

Mit sidste råd er lidt et trick, hehe. Men det er noget, jeg selv synes er super fantastisk, når farven er ved at have nået udløbsdato, og du allerede har fulgt ovenstående råd. Nu er der nemlig kun to ting tilbage at gøre: Enten kan du lade farven svinde hen og glæde dig til næste ferie eller også kan du bruge tanning produkter for at få samme flotte farve, som havde du lige været på ferie igen. Jeg er selv helt vild med produkterne fra spraytana.dk, som fås i 4 forskellige nuancer. De er lavet som en skum, så de er super nemme at påføre, og så holder de altså op til en hel uge! Så hvis du ikke er helt i humør til at have din ‘naturlige’ hudfarve, men derimod ønsker lidt farve, kan jeg kun anbefale at bruge selvbruner.

Lod du forresten mærke til at solaire ikke var et af de valg du kunne træffe? Jep. Det er nemlig fordi, det ikke er en mulighed! I hvert fald ikke i mine øjne. Solaire gør dig brun, ja, men det medfører så mange dårlige ting og risiko for livsfarlige sygdomme. Og når der er kommet så mange fantastiske muligheder for ‘at blive brun’ inden for spraytan verdenen, fatter jeg simpelthen ikke, hvordan solaire stadig kan være en mulighed for nogen!

Jeg håber I kan bruge mine tips, som jeg anbefaler ud fra erfaring med min egen hud og dens respons. Del endelig, hvis I har nogle andre tricks I kan tilføje!

xx.. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind the scenes: Mit 'nye' hår