LATELY I’VE BEEN… – Ann Celina
Selvkærlighed

LATELY I’VE BEEN…


p4020539Hey guys,

Jeg har egentlig overvejet i noget tid, om jeg skulle lade helt være med at udgive et indlæg indtil jeg var “klar”, eller om jeg skulle lave en opdatering og så lade jer hænge igen. Ser I, der er en masse grunde til, at jeg ikke har opdateret, men som I ved, og som jeg ved, er det jo lidt ligegyldigt hvad undskyldningerne er. I bund og grund ville jeg jo have haft tid, hvis jeg pressede det ind og gjorde det til en rutine at opdatere et par gange om ugen. Men det har jeg ikke gjort, og det skulle jeg også acceptere, før jeg kan erkende, hvad jeg så kan lave om for at der regelmæssigt kommer indlæg. Jeg bruger dagligt min instagram, så jeg tror, jeg har trøstet mig selv med “at ved at opdatere den, går det nok, at jeg ikke får opdateret så meget herinde”. Men jeg elsker jo at skrive og lave hele forarbejdet med indlæg osv, så jeg skal til at tage mig sammen. Og jeg er ikke i tvivl om, at jeg nok skal få lavet en rutine, men med daglige indtjekninger på skuespilleruddannelsen, et studie der har krævet især meget fokus de sidste par uger, arbejde, familie og venner, har der været nok at se til. Men for at I ikke mister helt fokus (og jeg i grunden ikke selv gør) remser jeg de mest fundamentale ting op, som jeg på det seneste har foretaget mig.

På det seneste har jeg…

… indspillet en kortfilm i Hadsund. Ikke noget større projekt, men det var en af de dage i april, hvor vejret endelig blev godt, og der var en del optagelser ved stranden, så jeg glæder mig utrolig meget til at se resultatet!

… været med i Frygt Fængslet i Horsens. Jeg kunne godt mærke, at overskuddet ellers ikke var til det, men jeg nød alligevel de to gange jeg var med. Og så var det lidt sjovt, at jeg som en pige på knap 170 cm skulle spille fængselsinspektør og sætte nogle kæmpe, høje mænd på plads, haha.

… været i København og set de fine lokaler ved Amaze Press. Jeg elsker at være i København, både fordi jeg ser Alex, men også fordi der er så mange ting jeg opdager og ser hver gang jeg er der. Det er som om, min horisont bliver ved med at udvide sig for hver gang!

… fået en altankasse og nye planter! Og nøøj, hvor gør det mig bare glad. Jeg har endelig fået en fin altankasse til min franske altan, og fik også pyntet stuen op med et par planter. Heldigvis er det nogle, der ikke kræver det store vandingsarbejde, det har jeg det nemlig med at glemme..

… haft fejret min fødselsdag x 2, både for familie og for venner. Det er 3. år i streg, jeg ikke er hjemme på min fødselsdag og det er på den ene side virkelig lækkert, at jeg har været ude at rejse, men på den anden side er det bare ikke det samme som at blive vækket og fejret af familien herhjemme. Men jeg klager ikke, nu har jeg været så heldig at blive fejret 3 gange! Jeg havde desuden nogle gamle, såvel som nye, veninder på besøg i weekenden til fødselsdag, og det var SÅ dejligt at få gensyn med nogle piger jeg ellers ikke har set i flere måneder, hvis ikke et helt halvt år!

… fejret mors dag. Jeg tog søndag formiddag hjem med min søster, der havde været på besøg hos mig i weekenden, og overraskede vores kære mor med blomster og gaver. Om aftenen tog vi ud i Pakhuset i Odense (ala Århus Streetfood) hele familien og det var bare så skønt at se hende stråle af glæde, for for pokker hvor fortjener hun bare alt i verden.

… blevet rusinstruktor for Århus BSS. Yay, jeg skal bruge en del tid af min sommer på at lære 80 andre herlige mennesker at kende, for jeg skal være instruktor for de nye studerende til sommerstart. Jeg tror, det bliver vildt sjovt og så glæder jeg mig bare til at opleve hele rusugen igen – nu fra den “anden” side.

… deltaget i Greenilicious, Magasin x Spot festival. Det var så hyggeligt og Greenilicious havde disket op med kolde drikkevarer og de lækreste tapas anretninger! Så var vejret i sidste uge også på sit højeste, så det gjorde hele stemningen ekstra god.

… påbegyndt læseferien. Nu er det altså tid. Jeg føler kun lige jeg er startet på 2. semester og pludselig skal jeg allerede til at skrive opgave og læse til eksaminer. I denne uge har jeg intenst arbejdet hver dag fra 9-15 på en gruppeopgave med min studiegruppe, som vi vil aflevere på tirsdag. Derefter har jeg lidt over en uge til næste eksamen og dernæst 4 dage til den sidste. Så jeg får virkelig tidlig sommerferie i år, til gengæld har jeg bare ikke særlig mange læsedage. På den ene side er det super træls, men når det så endelig er overstået (og forhåbentligt bestået) er det jo helt fantastisk.

I hører nok ikke så meget til mig her på bloggen de næste to uger, men så vender jeg stærkt tilbage”

until next time, xx.. <3

1 kommentar

  • Simone

    Hej!
    Jeg står selv i den situation, at jeg overvejer at tage et ekstra kursus ved siden af min uddannelse, men er bange for, at jeg ikke vil kunne have tid til begge dele – også faldt jeg over din blog ift. din skuespilleruddannelse! Mega lettelse, at der er nogen der kan få det til at fungere. Men jeg mangler lidt inspiration, hvor meget tid bruger du i gennemsnit i ugen på hhv. studiet og skuespil?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvkærlighed