HUNKEMÖLLER BLOGGER AWARD – Ann Celina
SKINCARE ROUTINE

HUNKEMÖLLER BLOGGER AWARD

Bikinien er fået i gave

STEM HER

Hey guys,

Først og fremmest hvor cute er billederne ikke lige? Jeg skød dem i går med Katrine og vejret var ikke super godt, men vi fik fanget de små solglimt der nu måtte være. Jeg elsker hvordan hele setup og redigering er blevet rimelig vintage. Som I kan læse fra overskriften er jeg blevet nomineret til at være blandt én af de 8 bloggere der kan vinde Hunkemöller blogger award i kategorien badetøj. Feltet er hårdt og der er så mange smukke piger med, men jeg håber I vil vise støtte og stemme på mig (så kan jeg vinde en rejse til Barcelona, yassss). Den røde bikinitop jeg har på på billedet er fra Doutzen’s kollektion, som I kan finde i badetøj kategorien HER. Jeg har stylet den med en svag lyserød, gennemsigtig slå om bluse og den fineste slå om nederdel i rødt og lyserødt blomsterprint. Det er hvad jeg typisk ville have taget på hvis jeg skulle bære den skønne sag til stranden (som jeg dog ikke har fået gjort endnu, på grund af vejret). I kommer helt sikkert til at se mere til den, når jeg tager på ferie om lidt over to uger !

Til slut vil jeg bare igen prikke lidt til jer og bede om jeres stemme (I skal stemme i alle tre kategorier, men det tager vitterligt 10 sekunder at fuldføre) og så kan du desuden selv få chancen for at vinde et gavekort på 500 kroner, når du stemmer (helst på mig, hehe (-; ), WIN WIN! Og I kunne altså stemme LIGE HER.

God weekend,

xx… <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKINCARE ROUTINE