DENIM AND WATER – Ann Celina
Splittet - min vej? din vej?

DENIM AND WATER

Reklame for NA-KD

Jeans: Levi’s HERE Shirt: NA-KD HERE Shoes: Nike Sweater: Monki

Hey guys,

I søndags var jeg i Sønderborg og besøge min mormor. Det blev også til en tur ved andedammen, hvor jeg altid fodrede ænder og svaner, da jeg var yngre. Solen skinnede, og det var egentlig rimelig lunt. Mit outfit er linket til ovenfor, og både blusen og bukserne forhandles ved NA-KD. Jeg har seriøst haft bukserne på alt for meget i forhold til, hvor længe jeg har haft dem, haha. Men jeg elsker dem bare så meget. Nu har jeg ikke fået et billede af det, men i stedet for lynlås ved lukningen har de knapper, og det giver dem bare et lidt federe udtryk, synes jeg. Ligesom med mange andre jeans kan jeg kun anbefale at bestille et par, der er til den lille side. Da jeg fik mine hjem, var de virkelig stramme, og jeg var helt nervøs for om de overhovedet kom til at passe. Men efter 3-4 gange har de givet sig en del (så de faktisk nu er til den lidt for løse side). Heldigvis trækker de sig sammen igen efter en vask 😉

Jeg tilsatte egentlig nogle rimelig simple ting til bukserne; den røde, smukke skjorte, som både er pæn, men også rimelig chill, og en lækker hvid sweater udover, samt min fars gamle solbriller (som jeg nu mener klæder mig bedre end ham, haha!).

Nu vil jeg hente aftensmad, og derefter nyde det sidste af aftenen med lidt serie. Skriv endelig en kommentar, hvis I har spørgsmål til fit eller andet på ovenstående.

xx… <3

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Splittet - min vej? din vej?